Taalkeuze
Nederlands
English
German
French
Austria
Swiss
Verhuisboxenhuren.nl

De Clever Move Box is een zeer sterke en solide vouwbare verhuisbox. De box heeft een geïntegreerd deksel en is verzegelbaar. In slechts enkele eenvoudige handelingen is de box uitgeklapt en klaar voor gebruik. De box kan universeel ingezet worden, zelfs voor de verhuizing van IT. Er kunnen 25 ingeklapte boxen op één meubelhondje vervoerd worden. De boxen hebben een volumereductie van 79%. De Clever Move Box is er ook in een kleine variant. Bij deze boxen hoort een bijpassende kunststof dolly, zodat deze verhuisoplossing volledig Cradle to Cradle is.Bestel direct of vraag vrijblijvend een offerte aan


Kenmerken Clever Move Box
Buitenmaat 60 x 40 x 34,3 cm
Binnenmaat 56 x 36,6 x 32,5 cm
Gewicht 3,5 kilo
Laadvermogen Maximaal 30 kilo
UN gecertificeerd Ja, klasse 9
Volumereductie 79%
Volume 68,5 liter
Ingeklapte hoogte 6,4 cm
Optie Etiketten en zegels

Verhuisboxenhuren.nl

De Clever Move Box is een zeer sterke en solide vouwbare verhuisbox. De box heeft een geïntegreerd deksel en is verzegelbaar.

De Clever Move Box is een zeer sterke en solide vouwbare verhuisbox. De box heeft een geïntegreerd deksel en is verzegelbaar. In slechts enkele eenvoudige handelingen is de box uitgeklapt en klaar voor gebruik. De box kan universeel ingezet worden, zelfs voor de verhuizing van IT. Er kunnen 25 ingeklapte boxen op één meubelhondje vervoerd worden. De boxen hebben een volumereductie van 79%. De Clever Move Box is er ook in een kleine variant. Bij deze boxen hoort een bijpassende kunststof dolly, zodat deze verhuisoplossing volledig Cradle to Cradle is.